5321 Kunmadaras, Kossuth tér 5. e-mail: iskola@kunmadaras.hu
Kunmadarasi Általános Iskola

FENNTARTÓ
Karcagi Tankerületi Központ
Székhely: 5300 Karcag, Táncsics Mihály körút 15.
Tankerületi igazgató: Sági István

 

 

Pillanatképek a Kunmadarasi Általános Iskola életéből

 
  2018/2019. tanév indítása   2017/2018. tanév második félév  
           
   

Augusztus végén a 2018/2019. tanév indításához szükséges feladatok elvégzése után szeptember 3-án a tanévnyitó ünnepséggel hivatalosan is kezdetét vette az új tanév. Pedagógusaink nehéz feladat előtt állnak, mivel az idei tanévtől bevezetésre kerül az elektronikus napló. Nap, mint nap új kihívás elé állít bennünket, hogy elsajátítsuk a napló megfelelő használatát.   A 2017/2018. tanév második félévében is igyekeztünk tanulóinkat gazdag és változatos programokhoz juttatni, a mindennapos iskolai életet színesítve. Az alsó tagozat nagyszabású farsangi mulatságot rendezett a Művelődési Házban, melyhez segítséget kaptak a szülőktől sütemény és üdítő formájában. Ezúton szeretnénk megköszönni az MTBSZSZ dolgozóinak a finom fánkokat.  
       
       
       
       
     
     
     
     
    Bővebben   Bővebben  
           
    2017/2018. tanév indítása   2016/2017. tanév második félév  
           
    Augusztus végén a 2017/2018. tanév indításához szükséges feladatok elvégzése után szeptember 1-jén tanévnyitó ünnepséggel hivatalosan is kezdetét vette az új tanév. Iskolánk idén második alkalommal csatlakozott a Te szedd! kezdeményezéshez, ahol nemcsak intézményünket, hanem közvetlen környezetét is igyekeztünk megtisztítani.  

A 2016/2017. tanév második félévében is igyekeztünk tanulóinkat gazdag és változatos programokhoz juttatni, a mindennapos iskolai életet színesítve. Az alsó tagozat nagyszabású farsangi mulatságot rendezett a Művelődési Házban, melyhez segítséget kaptak a szülőktől sütemény és üdítő formájában. Ezúton szeretnénk megköszönni az MTBSZSZ dolgozóinak a finom fánkokat. A rengeteg ötletes jelmezes felvonulását követően Zoli bohócé volt a főszerep, aki lufi hajtogatással kápráztatta el a kicsiket. A délután zenés mulatsággal zárult.

 
       
       
       
       
       
       
         
    Bővebben   Bővebben  
           
    2016/2017. tanév indítása   2015/2016. tanév második félév  
           
    Szerencsére a pályázati programok megvalósítása nem ért véget. November hónapban a nyolcadik évfolyam tanulói egy szombati napon Szolnokra utazhattak külön busszal a Kalandra fel!- elnevezésű sportnapra, ahol egy kiadós reggeli futás után különféle sportbemutatókon vehettek részt.Az egész napos sportolás után jólesett az ebédcsomag elfogyasztása, melyet a szervezők biztosítottak.  

A 2014/ 2015-ös tanévünk nem a megszokott módon indult. Nevelőtestületünk úgy döntött, hogy megragad minden olyan pályázati lehetőséget, amely iskolánk tanulóit olyan programok részvételére ösztönzi, melyek alkalmával kimozdulhatnak nemcsak az iskola falai közül, de a településről is.
Az első ilyen alaklom a ...

 
       
       
       
       
       
       
           
      Bővebben   Bővebben  
             
               

Kunmadarai Általános Iskola - 2015. Minden jog fenntartva.